בתשובה להאייל האלמוני, 28/03/04 21:19
"איפה הבשר?" 209184
וגם הדם, בכבד בעיקר, אבל גם בסטייק עסיסי.
"איפה הבשר?" 209226
אף אתה אמור מעתה: הדם הוא הנפש של הסטייק.
"איפה הבשר?" 209246
מה הבעיה עם דם בסטייק? גם אם תצלה את הסטייק שלך רק עד דרגת רייר, הוא יהיה כשר.
"איפה הבשר?" 209252
הבעיה היא שההכשרה סופגת את הדם, כך שהסטייק המוכשר אינו עסיסי כראוי.

אוף, איזו בורות.
"איפה הבשר?" 209363
נכון, אבל....

אם מתכוונים לצלות את הסטייק, אין צורך להכשיר אותו קודם!!

מצד שני, אסור ליישן אותו, וחייבים לצלותו תוך 3 ימים מהשחיטה.

ככה זה, אין טוב בלי רע (אם היא כשרה)
"איפה הבשר?" 209367
כל יום אני לומד משהו חדש. חבל שאף אחד לא טרח לספר את זה לאמא שלי שהיתה מוציאה לבשר - ולנו - את המיץ עם הררי מלח.

חזרה לעמוד הראשי המאמר המלא

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים