בתשובה לכליל החורש נאורי, 09/04/04 21:43
"איפה הבשר?" 211180
החביתה הרבה יותר מוצלחת בלי חביתה. על מחבת חם מאוד וקטן מאוד, חמאה, ביצה אחת מקליפתה (וקצת מלח), דוקרים את החלמון, ואז, מייד כשהיא מפתחת צד, מקפלים אותה לשניים וצורבים את הצד הפתוח של הקיפול (חצי עיגול) עד שהוא נאטם. זה משהו בין חביתה לביצה עין. להגיש מייד כמובן. בינתיים זורקים את הבייקון לכלב.
רגע של עברית 211493
מחבת חמה מאוד וקטנה מאוד.
ותודה על המתכון.
רגע של עברית 211516
לא יודע. אני די בטוח דווקא שהיו שם שתי ביצים ומוט ארוך.

חזרה לעמוד הראשי המאמר המלא

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים