פיצה מקומית 257304
אני לא חובב פיצות ממש - יותר בכיוון החומוס או בורקס, אבל באיטליה
אוי באיטליה
הפיצה הטובה ביותר שאכלתי שם (וכל מאפה היה נהדר) היתה בפיצריה מקומית בעיירה לצ'ה בדרום- בקצה עקב המגף, הפיצות נמכרות שם במגשי האפייה הגדולים בריבועים של 15X15 עם המון בצק, שמן זית עגבניות, זיתים ומעט תוספות- יש כמה סוגים בלבד
השעה הייתה 9 בערב, וזה היה המקום עם הכי הרבה קונים בשעה הזאת..

חזרה לעמוד הראשי המאמר המלא

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים