בתשובה להפונז,, 28/10/04 10:40
אפקט דומינו'ס 257400
לפני כשנה פורסם במוסף הארץ מאמר של אביב לביא שניסה להסביר את הסיבה למחיר הגבוהה של הפיצות בישראל.
אפקט דומינו'ס 257574
התשובה במאמר ההוא: המרכיב הקריטי הוא המוצרלה. זו האמיתית של "גד" יקרה, והרבה פיצריות זולות משתמשות, שומו שמיים, בתחליף שאם אני זוכר נכון, הוא בכלל לא חלבי.
לא אשתמש בגוגל 257632
לא קראתי את הכתבה, אבל אני משער שהכוונה לשימוש בחלבון חלב - לא גבינה, אבל חלבי.
אה, וואלה. 257732

חזרה לעמוד הראשי המאמר המלא

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים