בתשובה לSteerpike, 28/10/04 9:51
היה או לא היה, נוסטלגיה 257552
אני זוכר דיאלוגים שלמים שלנו יחד מאותו זמן, אבל, שמע, את *זה* שכחתי.

כן, אני עדיין די קנאי לכך שיהיה לחם משני צידי הפיל (דמיין קישור לבדיחה). למעשה, גם בפיצה (ישראלית, ולא חשוב באיזה עובי) אני ללא הרף נאבק בפיתוי לקפל אותה...
בכל אופן, זה שאני אוהב בצק דק בפיצה, לא אומר שאני אוהב שיש עליו הרבה מאוד אדום וצהוב. כפי שכתבתי בתשובה לל.ב.פ., אני בעד איזון, עם הטיה קלה לכיוון הבצק.

(אז מה נשאר, אתם שואלים? הפתרון השגור באיטליה, בפיצריות שיושבים בהן, הוא שהדק הדק הזה הוא רחב, רחב).

חזרה לעמוד הראשי המאמר המלא

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים