![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
מתכון צנע שאשה תימניה קשישה נתנה פעם ברדיו ואמרה שככה היו עושים איפשהו בתימן: לשים את הארבה בסיר עם מים ומלח ולהרתיח (אולי חצי שעה, לא זוכר בדיוק). איכס. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
לא אומרים איכס על אוכל. | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
לא ראית את האוכל שאישתי מכינה. | ![]() |
![]() |
| חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
| מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים |
כתבו למערכת |
אודות האתר |
טרם התעדכנת |
ארכיון |
חיפוש |
עזרה |
תנאי שימוש והצהרת נגישות
|
© כל הזכויות שמורות |