בתשובה לטלי וישנה, 25/11/04 21:41
276244
טלי, מסיבה לא מובנת אני לא מצליחה להשיב לך מייל.
אבל לשאלתך - בטח שמכירה, אין בעיה ליצור קשר עם מי שרלוונטי. (יש מצב לכתובת דואל אחרת כדי שנוכל לבדוק שם מה צריך בדיוק בלי להטריד את כולם?)

________
העלמה עפרונית, וסליחה על ההפרעה למהלך הדיון התקין.
276687
נעמי, מסיבה לא ברורה את לא עונה לנייד.
קיבלתי את רשימת הקניות אבל לא ברור לי אם הכוונה לחלב 5% או חלב 3%.
__________________
האייל האלמוני, וסליחה...
חלב 5%?! 276746
איפה משיגים דבר כזה?!
חלב 5%?! 276897
קונים שתי שקיות 3% ושופכים שליש שקית. עוזי (?) הראה פעם איך 8% מהגברים ו 12% מהנשים הופכים להיות 20% מהאוכלוסיה.
חלב 5%?! 276921
לא חבל לשפוך חלב? אתה רוצה למנוע מאנשים לבכות?
קונים שתי שקיות 1% ושקית אחת 3%.
חלב 5%?! 276969
קונים שקית של 9% ושקית של 3%, מערבבים בכמויות שוות ומוזגים חצי לכלי נפרד - קיבלנו חלב 6%. שותים שלוק אחד וזה מגיע בקירוב ל-‏5%.
חלב 5%?! 276970
וזה מה שיוגש במפגש האלמונים הבא (בורקס הפסיקו אפילו להבטיח).
חלב 5%?! 276984
דיאט קולה.
במפגש האלמונים הבא יוגש בקבוק דיאט קולה שנשאר מהמפגש הקודם. מי שלא טעים לו, ישתה מים מהבריטה. האיילים לא יודעים להעריך כשמשקיעים בשבילם, ולכן אני עם הגמ''ח גמרתי.
חלב 5%?! 277288
בלי הצגות, מי שהיה במפגשים יודע שאף פעם לא התחלת, כי את הבורקסים קנינו בעצמינו.
וכל מי שמבין מהתגובה, שבמפגש האלמונים מצפים לו מים מהבריטה, אז הוא הבין לא נכון, ורצוי שיתכונן לשתות מי ברז לא מטוהרים.
חלב 5%?! 276975
9%? חלב, לא שמנת.

___
אגב, כידוע לרובכם ישנם מספר סוגים של גבינת קוטג': %½ שומן, 3%, 5% ו-‏9%. מה ההבדל בתהליך הייצור של כל אותם סוגים? אין הבדל. את כולם מכינים מחלב כחוש. לאחר מכן מוסיפים שמנת לפי הטעם על מנת לקבל את אחוזי השומן הרצויים.
277210
*קוטג'* 3%. תלמד לקרוא.

חזרה לעמוד הראשי המאמר המלא

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים