בתשובה לראובן, 28/04/05 12:34
דנטורציה של ביצים 296697
1-

שאלה: איך היית קורא לכימאי המטבח שלנו?
תשובה: פוד פרופסור.

(אני מתנצל בפני ד"ר ברביץ).
דנטורציה של ביצים 296701
אני חושב שבאמת יש מוצר שנקרא ככה.

אגב, אחת מנשותיו‏1 של חתן פרס הנובל פ.ג. דה-ג'ן היא טבחית (אאל"ט) והוא אירגן כמה סדנאות על "פיסיקה במטבח" או משהו כזה. חבל שהחמצתי.

1 לא לשאול.
דנטורציה של ביצים 296795
(הערה לעצמי: לא להכניס דוגמאות אקראיות לתגובות שלי. לעולם).
דנטורציה של ביצים 296803
חוק התפתלות הפתילים: בהנתן דיון ארוך מספיק, מישהו ישאל שאלה רטורית, ויקבל (לחרדתו) תשובה מפורטת.
דנטורציה של ביצים 296832
אין לי בעיה עם תשובה מפורטת לשאלה רטורית. אין לי אפילו בעיה עם חמישה אנשים שונים שעונים אותה תשובה. הבעיה שלי היא עם זה שממש מתפתח מזה דיון. זה פשוט מעורר חרדות.
דנטורציה של ביצים 296839
על זה דווקא יש לי שאלה רטורית, אני רק לא יודעת את התשובה עליה.
תשובה רטורית 296849
תשאלי, תשאלי. מישהו בטח ידע...
תשובה רטורית 296869
זה בטוח, אני רק לא רוצה לקחת ממנו את הרטוריקה.
דנטורציה של ביצים 296909
אל תרגיש רע מדי עם עצמך. את השאלה על הביצה הקשה הייתי זורק במוקדם או במאוחר בלאו הכי.

חזרה לעמוד הראשי המאמר המלא

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים