בתשובה לגדי אלכסנדרוביץ', 12/07/05 23:40
זמן לסקר 316330
לא. הבשר שיוכלו לייצר בצורה כזאת מתאים למאכלים מסויימים, כמו קציצות והמבורגרים (שהם, בעצם, קציצות). בקיצור - מדובר בבשר טחון. הטעם, גם במצב המיטבי, לא ידמה לסטייק או לצלעות. כל חובב בשר ידע לספר לך שחלק חשוב מהטעם של סוגי בשר מסויימים נובע מהעצם שהבשר נמצא סביבה (לכן הבשר שהכי קרוב לעצם הוא הכי מוצלח). אין תכנון, למיטב ידיעתי, לייצר עצמות יחד עם הבשר הזה.

בקיצור, הבשר הזה יהיה תחליף טוב לחלק מסוגי הבשר הקיימים, אבל כשאני אלך למסעדה, אני עדיין ארצה שהבשר שלי יבוא ממקור שגעה או נחר או געגע או קרקר לפני כן. אלא אם זה סושי, ואז אין לי שום בעיה שהמקור של הבשר לא יעשה שום קול. אבל עדיין אני רוצה שהוא יהיה מקור שהיה חי בשלב כלשהו של עברו.
זמן לסקר 316331
זה בעצם לא בשר אלא תרביות רקמה שניתן לגדל כמותית. כלומר מדובר
ביישום חדש לתרביות רקמה. לא עוד מחקר אימונולוגי בתאים. מעתה אמור: הלכנו אתמול למקדונלד ואכלנו טישיו-מק - המבורגר מתרביות רקמה.
זמן לסקר 316343
נכון. בשר זה לא יהיה. אולי יתאים למקדונלדס כמו כפפה ליד.

חזרה לעמוד הראשי המאמר המלא

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים