בתשובה לדורפל, 23/10/05 11:55
תרבות או אינטרסים כלכליים? 340346
אמנם לא אכלתי של כבר כמה שנים, אבל בזמנו בר-לין הגיש המבורגרים מעולים, הן מבחינת הבשר (כמות ואיכות) והן מבחינת הרטבים.
תרבות או אינטרסים כלכליים? 340349
לדיון ממוקד בנושא המבורגרים: אדם קלין-אורון "המבורגר בירושלים" דיון 1067.
תרבות או אינטרסים כלכליים? 340430
זו כתבה מלפני שלוש שנים, עולם ההמבורגרים אינו כשאר המדעים, הוא אינו שוקד על שמריו אלא מתחדש ושתנה מדי יום. תוקצה לאלתר פינה שבועית לנושא !
תרבות או אינטרסים כלכליים? 340398
רטבים? התוספת הכי טוב להמבורגר זה גבינת קממברט. אפשר למצוא כאלו באוונגרד למשל.
*זו 340399
תרבות או אינטרסים כלכליים? 340408
ביצה עין ממעל זה גם טוב.
תרבות או אינטרסים כלכליים? 340413
ביצה עין מעל זו תוספת נחמדה. עדיף רק את החלמון. גבינת קממברט... גבינת קממברט משנה לגמרי את הטעם של הקציצה (ואני לא כל כך אוהב גבינת קממברט לבד).
תרבות או אינטרסים כלכליים? 340425
התוספת הכי טובה להמבורגר היא כוס ויסקי משובח (נגיד גלן פידיך או מייקר'ס מארק) וחֵברה טובה.
תרבות או אינטרסים כלכליים? 340428
אני לא אוהב את הקציצה שלי רטובה, ואני מנחש שגם בחורה עם מיונז ופירורי לחם בשיער זה לא אופטימלי.
תרבות או אינטרסים כלכליים? 340432
חברה טובה היא תוספת מצוינת להרבה דברים. בהחלט רוטב מומלץ.

חזרה לעמוד הראשי המאמר המלא

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים