![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
על הגרעינים שאינדיאנים בצפון אמריקה מגדלים ושאר מאכלים מקומיים. נולאנד ג'והנסון משמורת האינדיאנים טוהונו או'דהאם באריזונה, מגדל כ-7 טון גרעינים בעונה, בעיקר כזיכרון לסבתו שסבלה מסכרת (חוקרים בודקים אם יש קשר בין מזון מדברי מסורתי וסכרת). |
![]() |
![]() |
| חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
| מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים |
כתבו למערכת |
אודות האתר |
טרם התעדכנת |
ארכיון |
חיפוש |
עזרה |
תנאי שימוש והצהרת נגישות
|
© כל הזכויות שמורות |