בתשובה לחשמנית על מונית, 22/04/06 13:09
כן 380193
לפת מאז ומתמיד היו מבשלים (או כובשים ומגישים לצד חמוצים ובצל עם החומוס), וטעמה חריף קצת. גם קולרבי טרי הוא חריף קצת, אבל לא כשהוא מבושל.
כן 380199
ותמורת שק לפת ניתן להשיג קוטפת (כותנה)
כן 380232
הא?
כן 380234
זה היה חרוז (חופשי למדי) לשם החרוז.
כן 380353
ואני עוד אכלתי את הלב שלא נתתי כותרת לתגובה הקודמת, ''תראו שעוד יחזור על ארבע אל הלפת'', אבל התאפקתי.
כן 380442
אני רק מקווה שלא נכון להגיד עליך ''הוא עוד עצוב''.
לא נכון 381485
יש שיר כזה, דרך הטבק נדמה לי.
כן 380599
זה די בזבוז לבשל קולרבי, לא?

במצבו הטרי הוא היה אחד המעדנים של ילדותנו. היום אני כבר כמעט לא קונה אותו, אולי מפני שמתעצלת לקלף. לעתים אני מוצאת ניחומים בכרסום לב הגזע של חסה ערבית (מקולף כהוגן כמובן).
סגולה טובה? 380604
רציתי לציין שקולרבי טרי הוא סיבי בצורה בלתי נסבלת, אבל עליתי בפתיל וגיליתי את תגובה 377696 (שבפעם הקודמת שקראתי אותה חשבתי משום מה שמדברים על ברוקולי), אז אני אתן צ'אנס. אגב, ראיתי בשוק קולרבים קטנים עם קליפה סגולה. מישהו מכיר? כדאי?
סגולה טובה? 380672
קולורבי צריך להיות קטן ככל האפשר (הכי טעימים אלו שבגודל שזיף ומטה). כל פרט שבגודל כדור טניס ואילך יהיה סיבי ומגעיל.

ולסגול יש את אותו הטעם, רק קצת פחות - כלומר קצת פחות עסיסי וכו'. אבל ניסיתי רק פעם אחת אז אולי נפלתי על מצבור עפש.
סגולה טובה? 380900
סגולים? לא. רק ירקרקים בהירים, בגודל קטן.

חזרה לעמוד הראשי המאמר המלא

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים