![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
תודה! עד היום חשבתי שזה סוג של קמח. | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
כמו שפת-בג זה לחם עם חלוקה באפס. | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
שפת בג? אני המצאתי אותה! | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
לא נכון. זכות הראשונים היא שלי. | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
זאת שפת ב-ג. | ![]() |
![]() |
| חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
| מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים |
כתבו למערכת |
אודות האתר |
טרם התעדכנת |
ארכיון |
חיפוש |
עזרה |
תנאי שימוש והצהרת נגישות
|
© כל הזכויות שמורות |