בתשובה לל.ב.פ., תל אביב, 15/09/06 8:36
409335
מה התשובה? (לגבי השוקולד).
409411
זו פשוט תערובת עוגה מיוחדת לעניין, שאם מכניסים אותה לתנור לזמן קצוב היא נקרשת רק מסביב במגע עם החום הישיר של התנור.

ובעברית פשוטה: זה לא אפוי עד הסוף.
409424
מה מיוחד בה? גם הסופלה שאני מכין בבית נוזלי בפנים.
או שמא הכוונה ב"מיוחד" היא "שונה בתערובת לעוגת שוקולד רגילה"?
409426
איך מכינים סופלה בבית?
409427
זה לא מאוד קשה, אבל אם אני אתן את המתכון בע''פ אני בטוח אטעה באחת הכמויות, על כן תאלץ להמתין למחר. בגדול מכינים תערובת של חמאה שוקולד מריר קמח וביצים ואופים בתבנית מתאימה (עגולה ודומה לכוס).
409428
עכשיו פתאום נראה לי שהתגובה שלי עלולה להתפרש כמעליבה (וזו לא היתה הכוונה, התנצלותי הכנה), בעוד שרק רציתי לברר אם "מיוחד"="מרכיב סודי" או פשוט "שונה".
409430
אכן הכוונה ב''מיוחד'' ל ''שונה בתערובת לעוגת שוקולד רגילה''.
409440
באיזו הזדמנות יצא לקלינטון לטעום ממעדנייך?
409446
עבדתי שנתיים ב"RUSSIAN TEA ROOM" בניו יורק, עד לסגירתו.
409449
409450
וקלינטון הגיע לשם לאירוע כלשהו, והסתחבק עם השפים? או שהוא פשוט שם עלייך עין?
409451
א', אבל בלילות בודדים אני מדמיינת שב'.
409453
בלילות בודדים יודעים את האמת. הוא שם עלייך עין.:)
409812
בלילות בודדות.
409821
פספסתי איזה חידוד?

חזרה לעמוד הראשי המאמר המלא

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים