מבושל? 411083
מי חמשת האנשים שאוהבים את הדג שלהם מכובס?
אני! 411100
ואני כמעט שלא מתבייש בזה. אולי עורכת הדין שלי תקום סוף-סוף מיצוע בטלנותה כדי להצדיק את שכרה הגבוה ולהגן על עמדה זו, כי לי אין את ההכשרה הנדרשת.
מבושל? 411126
אותי מדאיג שאף אחד לא הצביע ''מאודה'' (לנוכח הסטטיסטיקות העלובות לגבי מספר הספורטאים באייל. קצת דיאטה לא תזיק, חברים).
מבושל? 411148
דג מאודה אפילו יותר גרוע מדג מכובס.
מבושל? 411186
אם טרוטה מאודה זה מה שהגרמנים קוראים ''פורל בלאו'', אז אני בהחלט בעד, אבל אני לא מכיר אף דג אחר העשוי בצורה זאת. לעומת זאת התנור ידידותי (כמעט) לכל (אוכלי) הדגים.
מבושל? 411203
פורל בלאו זה לא מאודה. זה דג פורל חי שזורקים אותו למים רותחים וכשהוא נשלק שליק שלאק הוא מקבל גוון כחול מרוב התענוג.
גועל נפש של טבחים.
מבושל? 411923
אני אחד מהשבעה, ותגובה 411917 מסבירה מדוע. כשנוזל הכביסה של הדג מורכב מציר דגים (כולל ירקות (כולל שום ושומר)), עגבניות, זעפרן, וקצת ליקר אניס כלשהו, אני רוצה אותו מכובס. אין צורך לזרוק פנימה גם פירות ים. מרכך כביסה בצורת תפוחי אדמה וטוסט עם רואי יתקבלו בברכה.

1אופציונלי
מבושל? 573471
אם אתה משתמש בזעפרן, אני בהחלט מבין למה הדג מכובס. יש לזה טעם של סבון.

חזרה לעמוד הראשי המאמר המלא

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים