בתשובה ל
ירדן ניר-בוכבינדר, 26/09/06 9:17
מבושל?
573471
ידידיה
•
בתשובה ל
ירדן ניר-בוכבינדר
יום ה', 16/6/2011, 5:19
אם אתה משתמש בזעפרן, אני בהחלט מבין למה הדג מכובס. יש לזה טעם של סבון.
חזרה לעמוד הראשי
המאמר המלא
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים
RSS מאמרים
|
כתבו למערכת
|
אודות האתר
|
טרם התעדכנת
|
ארכיון
|
חיפוש
|
עזרה
|
תנאי שימוש והצהרת נגישות
© כל הזכויות שמורות