בתשובה לסמיילי, 04/03/07 10:14
עדכון לשאלה 434476
לא העלות של חדר להכנת תה לכל עובד על ידי עצמו, אלא העלות של זמן הכנת התה ע''י אותו עובד.
אני מניח שבמשרד כזה דווקא כדאי לך לעבוד (אם כי לא כמחלק התה).
עדכון לשאלה 434518
נראה לי מפחיד לעבוד אצל מעסיק שחושב שהזמן שלך יקר מכדי להכין לעצמך תה. השלבים הבאים עלולים להיות חיתולים למבוגרים, אינפוזיה וניתוק מהרשת...
עדכון לשאלה 434521
אם אתה צריך למלא קומקום במים, לשים בו עלי תה, לשים אותו על הגז (או באח), להדליק, לחכות שירתח, לסנן את עלי התה, למלא כוס ולשפוך את השאר, אז כן, זה אובדן זמן יקר. קח גם בחשבון שאין מטבחון בכל קומה ומסדרון כמו בבניינים מודרניים, אולי במרחק חמש דקות הליכה ומעלה. סה"כ זה חצי הפסקת צהריים, נאמר. ומה אם אתה רוצה תה שלא בהפסקת צהריים? אז אפשר לארגן תורנות תה, או פשוט להעסיק מישהו פר 200 עובדים.
עדכון לשאלה 434522
לגבי העבר, הטענה שלך הגיונית מאד.
עדכון לשאלה 434537
כל הוויכוח הזה נראה לי תמים להחריד. מישהו חושב שתפקידו העיקרי של מחלק תה היה באמת לחלק תה? איזו שטות זאת?
"מחלק התה" הוא תקן שהומצא ככיסוי למשרות ריגול, למען השב"כ, המוסד, המפלגה השולטת ועוד. חישבו ברצינות: למי עוד, חוץ מלמחלק התה, יש גישה מיידית לכל העובדים ותירוץ לגיטימי לגשת בקביעות לכל אחד מהם? לראות את הניירות והמסמכים שלפניהם, להעביר את כל הרכילויות, "לסכל" את הדורש סיכול מיידי (על רעל שמעתם?), להעביר "אזהרה" נאותה במקום הנכון באמצעות שפיכת תה רותח באקראי?
ברור שהסתלקותם של מחלקי התה מנוף מקומות העבודה היא זו שהביאה להדרדרות הנוכחית במדינה. אי אפשר כבר לנהל את העניינים בשקט.
עדכון לשאלה 434645
הייתי עונה תשובה מתוחכמת, אבל החברה מתמיכה טכנית עלולים לעלות עלי.

חזרה לעמוד הראשי המאמר המלא

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים