![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
שאל ת'אייל מאולתר: מישהו יודע מה ההבדל הטכני (כלומר, באופן ההכנה) בין לחם אחיד "שחור" ללבן, ומה בינם לבין חלה "אחידה" (מהסופר)? | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
בחלה יש ביצים ולעתים גם קצת יותר סוכר. | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
רמת ההלבנה של הקמח (והביצים בחלה). | ![]() |
![]() |
| חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
| מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים |
כתבו למערכת |
אודות האתר |
טרם התעדכנת |
ארכיון |
חיפוש |
עזרה |
תנאי שימוש והצהרת נגישות
|
© כל הזכויות שמורות |