בתשובה להאייל המגחך - מיקי, 22/05/07 7:51
רשמתי לחם באפייה עצמית 446947
בוא נעזור לך קצת:

Le Pain Quotidien שיש לה כמה סניפים בעיר מספקת לחם שלא היה מבייש מאפיות צרפתיות רבות.

הלחם במאפייה של Balthazar גם הוא מתקבל על הדעת.

ואם אתה בכוון קצת יותר איטלקי, יש את המאפייה ב Sullivan ויש את Amy's בצ'לסי מרקט

ואם אתה כבר אופה בבית, למה לא עם שאור?
רשמתי לחם באפייה עצמית 447031
תודה על המידע
כולם נמצאים במרחק רב ממקום מגורי
לצאת במיוחד לכיכר לחם לא תמיד מתאים לי
אם אני בסביבה אז בהחלט פרקטי

שאור מחייב מחזוריות וטיפול
רוב הזמן אני מטעמי עבודה
בכל רחבי היבשת
כשיש הפוגות ארוכות
אפשרי ומבוצע

שמרים נותנים תוצאות מידיות
תהליך קצר של מספר שעות ויש תוצרת.

מ.

חזרה לעמוד הראשי המאמר המלא

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים