בתשובה לדורפל, 26/06/07 21:18
דווקא תכנית לא רעה 448657
אי-אכילת לחם? למה, בגלל השמרים?
דווקא תכנית לא רעה 448659
כי לחם הוא מוצר מעובד.
דווקא תכנית לא רעה 448662
לאו דווקא מעובד - אפוי בטמפ' גבוהה. אין להם בעיות עם צורות עיבוד כמו טחינה, ייבוש, גלגול ופליק פלאק לאחור.
דווקא תכנית לא רעה 448666
מעניין. מה הנימוקים לזה?
דווקא תכנית לא רעה 448682
מעל 40 ומשהו מעלות, הם אומרים, מתרחש שינוי כימי במזון והוא מאבד מערכו התזונתי, בעיקר מהחלבונים שבו (או אף מפתח רעילות מסוימת). הם כן משתמשים בטכניקות של ייבוש מזון בשמש או בתנור (בטמפ' נמוכות מ-‏40 מעלות).
דווקא תכנית לא רעה 448683
מעניין. אז זו בעצם דיאטה משופרת, לא משהו אידאולוגי.
דווקא תכנית לא רעה 448689
זה בהחלט נגזר מתפיסת עולם וגם מהרעיון שכך חי האדם ''במקור''.
דווקא תכנית לא רעה 448693
אוקיי, אז זו תפיסה משונה, בהתחשב בכך ש"במקור" האדם מת בערך בגיל 30.
דווקא תכנית לא רעה 448696
בממוצע :-)
דווקא תכנית לא רעה 448697
קצת על תזונת ציידים לקטים:

דווקא תכנית לא רעה 448769
ידוע שמעל 40 מעלות כל הפלוגיסטון בורח מהדגנים.
דווקא תכנית לא רעה 448872
מה שמוביל לרמה לא-מאוזנת של המרה הצהובה והמרה השחורה.
דווקא תכנית לא רעה 449359
אני לוקח מולטי-פלוגיסטון בכדורים (זה גם מוריד במשקל)
דווקא תכנית לא רעה 448664
כמו שהבנתי את אותו הבחור (ולהגנת שאר הפסיכים שבחברתו, ייתכן לגמרי שהם לא טיפשים ברמה שלו), אם אמא אדמה הייתה חושבת שבריא לנו לאכול לחם, הוא היה גדל על עצים, פרוס ועטוף בשקית נייר.
דווקא תכנית לא רעה 448667
טוב, אז זו סתם טיפשות. חשבתי שיש איזו אידאולוגיה קוהרנטית מאחורי זה.
דווקא תכנית לא רעה 448669
כמו שאמרתי, ''להגנת שאר הפסיכים שבחברתו, ייתכן לגמרי שהם לא טיפשים ברמה שלו''. אני מניח שברקת יכולה להרחיב לנו על איזו תנועה להמנעות מדגנים שמקורה בסין שעליה היא כתבה פעם משפט וחצי.
דווקא תכנית לא רעה 448680
הבנת לא נכון (ואני מקווה מאוד שרק את דבריו אלה). כאמור הם לא נרתעים ממזון מעובד, אם כי מעדיפים לעבד אותו בעצמם.
דווקא תכנית לא רעה 448684
אני חושב שהבנתי אותו מצוין. כמו שאמרתי, אני לא חושב שהוא נציג טוב של התנועה, אלא שהוא אחד מחבריה הטיפשים ביותר.

חזרה לעמוד הראשי המאמר המלא

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים