בתשובה לסתם אחד, 22/09/07 17:38
אוקי, 458056
אולי אני כל כך בור שאני לא מכיר את זהרי או את ניסים קריספיל אבל אם הם מחברים של מגדירי צמחים או משהו כזה תנסה לחפש תחת ה"שם הספרותי" של הזעתר: "אזוב מצוי".
כן זעתר הוא תערובת תבלינים, אשר המרכיב העיקרי בה הוא האזוב המצוי אך אנו האספסוף נוהגים לקרוא לו זעתר.

וזו הוכחה שמשהו בכל זאת נשאר מכל הטיולים השנתיים האלה, מה שלא ברור לי זה שאם אתה יודע מי זה זהרי, איך הצלחת לא לדעת איך נראה זעתר?!
אוקי, 458057
אוקי, 458061
כל אחד יכול למצוא משהו שיצדיק את טענותיו בויקיפדיה...
בשבילי זעתר ישאר זעתר גם אם יקראו לו אזוב מצוי.
אוקי,, 458065
ואם תשים גבעול מגבעוליו, בבקבוק ההגשה הקפוא של הוודקה שלך, אחרי שבבקבוק המקורי השרית שן שום, פילפלון צ'ילי וקצת דבש, הו הו!
אוקי,, 458067
לא ידעתי שכבשים מתמצאות בעניינים אלה.
אוקי, 458091
נו, נו... לא צריך יותר מדי להתלהב.
בכיתה ו' כשנדרשנו להגדיר צמחי בר המגדיר היחיד היה של זהרי. הרבה יותר מאוחר הצטרפו כל מני מגדירים מצולמים ונחמדים אבל המכונן הוא זהרי הידוע שכל מי שעוסק מעט בזיהוי צמחים מכיר אותו.
את ניסים קריספיל אני צריך להציג?
מה לעשות איזוב הוא איזוב וקורנית היא קורנית וזעתר הוא הירוק הזה עם השומשום שטובלים בו את הפיתה.
אגב, גם אני בסך הכל מהטיולים השנתיים ולא מהאקדמיה. כשאני לא מכיר צמח (וזה רוב המקרים) אני רץ לאישתי לשאול...

חזרה לעמוד הראשי המאמר המלא

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים