בתשובה להאייל האלמוני, 28/05/08 1:31
רק בישראל 479251
כן, התכוונתי למשפחת הגבינות שצבען לבן ולא צהוב ובדרך כלל יש בהן פחות אחוזי שומן, ומצידי כללתי בזה את הקוטג'ים למיניהם. בישראל, כשמתכוונים לגבינה צהובה, טורחים לציין: "גבינה צהובה". כשאומרים "גבינה" - ברור שהיא לבנה. בארצות אחרות זה להיפך - "גבינה" - ברור שהיא שייכת למשפחת ה"קשות", הצהובות (ובמקרים קיצוניים אתה מדבר על גבינה לבנה ואפילו כשאתה מסביר, והקנדים האלה לא מבינים למה אתה מתכוון).
רק בישראל 479254
אם לא שינו את הכללים בחצי שנה האחרונה, בישראל גבינה לבנה היא http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%92%D7%91%D7%99%D7%A... שגבינת קוטג' זה http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%92%D7%91%D7%99%D7%A... את הראשון אין בחור המזורגג הזה, ואת השני אי אפשר לאכול בלי לחשוב על הפרה חולת הפרקינסון.
נועה ו.? 479256
נועה ו.? 479320
מה!
זה לא אני!
יש לי אליבי!
אני בארץ, ויכולה להשיג גבינה לבנה וקוטג' מתי שאני רוצה!
רק בישראל 479258
מה זה תהליך הבחלה?
הבחלה 479635
הבחלה היא תהליך של הבשלה מלאכותית מזורזת של פירות שנקטפו, כמו לקטוף את האבוקדו קשים ולשים אותם עטופים בעיתון במשך כמה ימים עד להבשלה- תהליך ההבשלה מהיר יותר כשהפרי נשאר במקום אטום וקטן והגזים שהוא מפריש משפיעים עליו עצמו ומזרזים את התהליך

חזרה לעמוד הראשי המאמר המלא

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים