בתשובה להעלמה עפרונית, 01/06/08 16:49
מי זה "אוכלים"? 479776
בקניה הם מחזיקים את ה''פרה'', יורים לה מטווח אפס חץ בצוואר, ממלאים חצי כוס בדם ומערבבים עם חלב (לפרה שמים משהו שנראה כמו אטב כביסה על הווריד, כנראה שהיא כבר רגילה), ויתרתי כאשר הציעו לי לטעום.
מי זה "אוכלים"? 479827
יש להם התנגדות אידיאולוגיות לסכינים?
מי זה "אוכלים"? 481853
בנורווגיה הם שמים דג מת בדלי מים עם מעט מלח, ונותנים לו להירקב במשך חצי שנה.
מי זה "אוכלים"? 481857
הס! אל תתחיל! כבר כמה שבועות שנורא בא לי לחמניה רכה מרוחה בקצת חמאה, ובתוכה "הרינג חדש" (הרינג הולנדי טרי, עם מגע כבישה קל מן הקליל, שמגיע לשוק רק בעונת האביב). מישהו טס בקרוב?
מי זה "אוכלים"? 481859
האם זה איזה רד הרינג, התגובה הזאת?
מי זה "אוכלים"? 481861
להפך, זה רמז כבוש.
מי זה "אוכלים"? 481862
את מתרוונת שרמז הוא כמו בוש?
מי זה "אוכלים"? 481863
מתקרר... מתקרר...
מי זה "אוכלים"? 481864
פעם מכרתי סוד מדינה בתמורה לכמות נכבדה של לקרדה.
מי זה "אוכלים"? 481866
אלישבע?
מי זה "אוכלים"? 481868
הדילר שלה...
מי זה "אוכלים"? 481880
'
תוכלי לספק את תאוותך להרינג הולנדי רך ושמנוני ומלוח כדבעי באמצעות ביקור במוסד תל-אביבי בן 3 דורות - מעדניית יום טוב, לוינסקי 43, בדיוק מול 'חיים רפאל' המוכר והמתוקשר. באותה הזדמנות שיתי ליבך אל הריבות הביתיות (בצד ימין מהכניסה לחנות) מעשי ידיה של הסבתא בת ה-‏85, ולמקרר משמאל, העמוס בסלטים (המון סוגים של חצילים. מומלץ האיקרה והכבד קצוץ) גם הם מתוצרת בית. שום חומרים משמרים ויתר מיפגעים.

בעונה גם תקבלי לקרדה אמיתית מחופי טורקיה. הרינג, חלבה, אנשובים, סרדינים וכו' - כל השנה. גם גבינות אהרוני מצפת.
מי זה "אוכלים"? 482283
באיסלנד מרקיבים כריש באדמה

מי זה "אוכלים"? 482002
ביפן הייתי בארוחה "יוקרתית"‏1 שבה אחת המנות הנחשבות היתה חסילונים חיים שהופשטו מעורם על ידי המלצר בפנינו וננגסו כך על ידי חלק מסובבי השולחן. עם כל החסינות שיש לי בד"כ (למשל עם תולעי המשי המטוגנות - טעם ומרקם של "שלווה", אם שאלתם) זה היה מעל ומעבר למה שאני מסוגל לעכל תרתי משמע. דוחה ומגעיל בהרבה רמות.

1 כמובן שעל חשבון החברה איתה עבדנו
מי זה "אוכלים"? 482003
אכן. ראיתי סעודה כזאת בווידיאו, כשהסועדים הם יפנים. העליצות שבה הסתכלו על פעולת המלצר הייתה מעוררת חלחלה.
מי זה "אוכלים"? 482008
אין חיה כזאת ''תולעי משי מטוגנות''.
מי זה "אוכלים"? 482073
אז אולי הן היו מוקפצות, אתה חושב שזה שינה להן את ההרגשה?
מי זה "אוכלים"? 482077
לי נראה שהייתי מרגישה אחרת לגמרי לו הוקפצתי מאשר לו אוגנתי.
מי זה "אוכלים"? 482093
יש לי הרגשה שדי ייבשו אותם לפני, בכל מקרה‏1

------------------------------------------
1 כאן צונזרה תגובה לא מאוגנת
מי זה "אוכלים"? 482096
נקווה שאתה צודק.
מי זה "אוכלים"? 482078
אני חוששת שהגלילי מתכוון לכך שתולעים אינן מפיקות משי, בניגוד לסוגים ידועים של זחלים.
מי זה "אוכלים"? 482092
טוואי_המשי [ויקיפדיה]

אכן נראה כי השם הרשמי הוא טוואי המשי, אבל נראה לי שבכל זאת מקובל‏1 לקרוא לשלב הזחל שלו "תולעת משי" גם אם זאת אינה תולעת בהגדרתה הזואולוגית. חוץ מזה מי יכול לחשוב על לאכול "זחלים מטוגנים של טוואי המשי"? זה ממש מגעיל!

1 יחס של 1:2.5 לטובתה במספר האיזכורים בגוגל
מי זה "אוכלים"? 482100
תגובה 482078 היא רק מחצית ההסבר. המחצית השניה היא שאותו חטיף מדובר (אכלתי, לא משהו) לא עשוי מזחלים כי אם מגלמים‏1.

__
1 אם כי אפשר להתייחס לזה כאל זחל מצופה.
איזו מין שלווה ולא אוכלים שום דבר? 484496
יצא לי לאכול לא מזמן זחל של תולעת משי. אינני יכול להמליץ על המאכל. לא שלווה ולא בטיח.
איזו מין שלווה ולא אוכלים שום דבר? 484497
איזה גולם אני, התכוונית לגולם.
לא אומרים איכס על אוכל. 484545
אם היית מתייחס ברצינות לאנדרסטייטמנט שבסוגרים בתגובה 482100 היתה נחסכת לך החוויה.
לא אומרים איכס על אוכל. 484550
מרבה חוויות, מרבה רגליים.

חזרה לעמוד הראשי המאמר המלא

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים