בתשובה לדורון הגלילי, 02/06/08 12:10
כשאומרים צנון מרגישים את הלשון 479836
לא לחסה - לביצים וחלב.
טבעונים אוכלים חסה. זה בסדר (בינתיים לפחות)
כשאומרים צנון מרגישים את הלשון 479837
כן, אוכלים חסה - אבל חלילה להם להעלות עליה סכין, שלא לדבר על לדון אותה ברותחין.
כשאומרים צנון מרגישים את הלשון 479838
יש באמת פלג קיצוני של הטבעונים, שנמנעים מבישול של מזון מן הצומח (נדמה לי שהם קוראים לעצמם 'טבעונאים') - אבל עד כמה שידוע לי, זה לא מתוך רחמים על הירקות.
כשאומרים צנון מרגישים את הלשון 479840
''פלג קיצוני של הטבעונים'' זאת יתירות.
כשאומרים צנון מרגישים את הלשון 479848
מדוע יש לדון חסה ברותחין? מה אפשר לעשות אתה אחר כך?
כשאומרים צנון מרגישים את הלשון 479849
כדי לבשל את הפרודניה. אתה רוצה לאכול אותה נא?
כשאומרים צנון מרגישים את הלשון 479855
אני לא רוצה לאכול אותה בכלל. מה היא חושבת שהיא?
כשאומרים צנון מרגישים את הלשון 479863
לחלוטין מטעמי בריאות. כל מיני שמועות על זה שסכין גורמת לחימצון או משהו כזה. ולכן קורעים בידיים. זה לא מטעמי רחמים על הירקות.
כשאומרים צנון מרגישים את הלשון 479980
לא לא, מטעמי טעם בלבד. ככה זה באנינות.
כשאומרים צנון מרגישים את הלשון 480086
מעולם לא שמתי לב להבדל בטעם בין חסה שנחתכה בסכין לבין חסה שנחתכה ביד.
כשאומרים צנון מרגישים את הלשון 480100
אני חושב שזה קשור בהגרת נוזלים. לפי הטענה, חסה שנחתכה ביד נשארת יותר פריכה.
כשאומרים צנון מרגישים את הלשון 480101
גם אני לא מרגישה בזה, לכן דיברתי על אנינות. רק גורמה אמתי יכול.
כשאומרים צנון מרגישים את הלשון 480130
מצד שני, אני לא חובבת חסה גדולה.
כשאומרים צנון מרגישים את הלשון 480105
לא רק טעם - יש גם טענה שהמתכת מחמצנת את מקום החיתוך וגורעת מהוויטמינים (לכן מוכרים סכיני פלסטיק גדולים לחיתוך חסה,ולכן ממליצים לחתוך סלט בחתיכות גדולות יותר ולא ''קצוץ-קצוץ'').
כשאומרים צנון מרגישים את הלשון 480113
לחתוך כך סלט בכלל? או רק סלט חסה?
כשאומרים צנון מרגישים את הלשון 480121
גם סלט בכלל (לא אני, אני מתה על סלט ערבי).

חזרה לעמוד הראשי המאמר המלא

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים