בתשובה לאופיר זמר, 02/06/08 18:14
אני אסביר: 479983
גמני, גמני.
אני אסביר: 480077
אנחנו כבר שלושה.
(אוכל כל).
אני אסביר: 480111
ארבעה.

ומתבקש כאן סקר חדש:
האם אתה אוכל קוטג' וחומוס?
1. כן, את שניהם.
2. אוכל חומוס, לא נוגע בקוטג'.
3. אוכל קוטג', חומוס זה איכס.
4. לא מתקרב לאף אחד מהם.
5. תודה, אכלתי במשרד.

(אני מצביע ל-‏4).
אני אסביר: 480115
הייתי מוסיף גם הבחנה בין האופציה "כן, אבל כל אחד לחוד" לבין האופציה "כן, מעורבבים ביחד" (בתיאבון!). לא שזה נוגע לי אישית - אני מצביע 2.
אני אסביר: 480135
אנחנו מכינים את החומוס לבד,בבית, מה שנותן פרספקטיבה
שונה לכל צורת ההסתכלות על הנושא.
50% גרגירי חומוס מבושלים.
25% טחינה גולמית
25% מים, מיץ לימון ושמן זית.
תיבול- מלח, כמון ושום.
אפרודיזיאק.
אני אסביר: 480137
כמה?
אני אסביר: 480139
עזוב כמה, איפה קונים אותו?
אני אסביר: 480141
אתה באמת מצפה שאחשוף כאן את הדילר שלי?
תגובה לסקר 481087
אני מצביע 3.
(אם כי, לא אומרים איכס על אוכל, חומוס זה לא לטעמי)
תיקון התגובה 481088
חומוס ביתי הוא מצוין, במיוחד כזה שמרגישים את הגרגיריות.
החומוס החלק הקנוי מעורר בי בחילה.

חזרה לעמוד הראשי המאמר המלא

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים