בתשובה לל.ב.פ., תל אביב, 07/06/08 9:44
והנה ארוחת יום השישי שלנו: 481224
אם כך, הנה מעט משיער הכלב שנשך אותך:

הכיני‏1 קציצות לפי טעמך ‏2, אותן תטגני בשמן בסיר רחב או מחבת עמוקה. הוציאי את הקציצות, אבל לא את השמן - בו תטגני ארבעה תפוחי-אדמה גדולים שנחתכו לקוביות קטנות (אבל לא מאוד קטנות). לאחר שתפוחי-האדמה השחימו, הוסיפי שני בצלים חתוכים לרבעים, וטגני עוד קצת. הוסיפי שלוש עגבניות חתוכות לקוביות גדולות, וטגני עוד טיפה. עכשיו צריך להוסיף את הקציצות, כוס מים (כן, זה יעשה פחשחשחש, אבל העגבניות כבר מיתנו את זה), מלח, פלפל שחור, פלפל אנגלי (או קינמון) ופפריקה מתוקה, לערבב, להביא לרתיחה, לכסות, ולבשל על אש קטנה-קטנה במשך שעה עד שעתיים.

זה פשוט נורא כמה שזה טעים, ולכן עדיף להכין ביום חמישי, מתי שאפשר לקנות חלות בשביל לנגב את הרוטב.

1 - אני לא רות סירקיס, והשימוש בלשון נקבה רק מפאת מינה של הכותבת.

2 - מקור המתכון כאן, בבלוג של מסלנסקי: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=11...

חזרה לעמוד הראשי המאמר המלא

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים