בתשובה להאייל האלמוני, 11/06/08 8:06
מלח בחוץ, ילדה 481276
מה שכולם אמרו, אבל אפשר גם בלי מלח. יותר בריא, לפי החוכמה המקובלת, ולא פחות טעים - אולי רק אחר. המתיקות והטעם הטבעיים של הקישוא מתבטאים יותר.

(נכון, בין השאר, גם לטחינה, רוטב עגבניות לפסטה‏1, רוטב פטריות לפסטה, סלט ירקות. לא עובד, בין השאר, בפירה תפ"א, לחם, חומוס.)

1 אם כבר מלח, אז רק בתוך פרמזן או זיתים.

חזרה לעמוד הראשי המאמר המלא

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים