![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
גמני טרם הספיקותי לפקוד מסעדת יוקרה. פיסגת הקולינריה שלי היא מסעדת עדנה ברמת השרון, שנמצאת ליד מקום שעבדתי בו פעם. מסעדה עם אינטגריטי - אוכל טעים מאד, מחירים הוגנים, מקום נעים, ושירות זריז ולא מעיק. היתה לי חוויה רוחנית מהאינטגריטי הגסטרומי. | ![]() |
![]() |
| חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
| מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים |
כתבו למערכת |
אודות האתר |
טרם התעדכנת |
ארכיון |
חיפוש |
עזרה |
תנאי שימוש והצהרת נגישות
|
© כל הזכויות שמורות |