בתשובה לדורון הגלילי, 24/03/11 11:49
בני האדם בנויים ביולוגית לצרוך מזון מן החי 566425
רגע רגע.
צפריר טען שעונת האבוקדו קצרה מטבעה, וממילא חלק ניכר מהאבוקדים מוקפאים. ומופשרים.
כמו פירות רבים, אגב.
אבל האבוקדו שאנחנו קונים בשוק הוא סבבה, בד''ך (טוב. אני לא סובלת את ההאס ומעדיפה את האטינגר, אבל ניחא).
בני האדם בנויים ביולוגית לצרוך מזון מן החי 566433
אף אחד לא סובל את ההאס. ההאס הוא בדרך כלל טעות בהזמנה :-)
בני האדם בנויים ביולוגית לצרוך מזון מן החי 566435
אז למה מגדלים אותו?
לא עדיף אפס אבוקדו על האס?
בני האדם בנויים ביולוגית לצרוך מזון מן החי 566506
טוב, ננסח מחדש: ההאס הוא התגלמות הכמיהה לאטינגר. לכן מגדלים אותו. זה וסיבות היסטוריות :-)
בני האדם בנויים ביולוגית לצרוך מזון מן החי 566510
פה יש כמעט אך ורק האס. הצרה היא שהם טובים רק ב-‏40% מהמקרים, בערך, ובמחיר של 1.5$-2$ לאבוקדו זה הימור די יקר. יש טיפים לבחירה נכונה?
בני האדם בנויים ביולוגית לצרוך מזון מן החי 566517
איפה אתה?
בני האדם בנויים ביולוגית לצרוך מזון מן החי 566519
ארה''ב.

חזרה לעמוד הראשי המאמר המלא

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים