![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
של עלית. אגב, בזמנו טעמי היה שונה והתמכרתי גם כן לשוקולד הזה, או לפחות בגירסתו הקודמת, אותה ניסיתי מלכתחילה מאחר וזו לא הכילה חומרים עם שמות משונים. | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
בשוקולד הבעיה הבסיסית היא החומרים עם השמות הידועים, לא? | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
היתה לי אז נטייה טבעונית מוגברת ומבחינתי ציאניד המופק מגרעיני משמשים היה לגיטימי יותר מאשר E476 (בגלל היעדר אינטרנט). | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
התכוונתי לשומן ולסוכר. | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
אין לי בעייה עם אף אחד מהם, לפחות עד כה. | ![]() |
![]() |
| חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
| מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים |
כתבו למערכת |
אודות האתר |
טרם התעדכנת |
ארכיון |
חיפוש |
עזרה |
תנאי שימוש והצהרת נגישות
|
© כל הזכויות שמורות |