בתשובה לברקת, 29/06/11 11:23
הבעיה איננה רק החלב אלא כל מוצרי המזון הבסיסי 574286
ומכאן ערכה הגדול של אבקת החלב: עוברת עיבוד פעם אחת, אפשר לאחסן אותה בתנאים פשוטים יחסית, ומוכנה תמיד לשימוש.
הבעיה איננה רק החלב אלא כל מוצרי המזון הבסיסי 574287
ערך "פרקטי", לא תזונתי (גם כך אני לא מאמינה גדולה ביתרונות המהממים של מוצרי חלב).
"עוברת עיבוד פעם אחת" - מה כולל העיבוד? בלי ספק יותר מתהליך אחד (פיסטור, הימגון, ייבוש, טחינה ובטח עוד משהו).
וחוץ מזה, למה תשתמש בה כצרכן סופי? לערבוב בקפה, אולי כחומר גלם לעוגות נניח (מעורבת עם מים. פיכסה) ומה עוד?
הבעיה איננה רק החלב אלא כל מוצרי המזון הבסיסי 574288
פיכסה זה עניין של הרגל ושל חומרי טעם, ריח וצבע. טחינה זה לא פיכסה? לחם זה לא פיכסה (או לפחןת לפני העיבוד הסופי שהוא עבר).
הבעיה איננה רק החלב אלא כל מוצרי המזון הבסיסי 574298
עדיין לא ברור לי באיזה אופנים משתמשים באבקת חלב במטבח הביתי.
הבעיה איננה רק החלב אלא כל מוצרי המזון הבסיסי 574304
לא נעים לי להגיד, אבל הפעם האחרונה שנתקלתי באבקת חלב בספרי בישול היתה בכל מיני "כך נבשל בארץ ישראל" ו"כך תבשלי מנות צנע".
לא התקדמנו קצת, קולינרית, מאז?

חזרה לעמוד הראשי המאמר המלא

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים