בתשובה לתשע נשמות, 14/07/11 22:30
שוקולד 575534
ניסית? אני ניסיתי (שמנת) ודווקא נמרח יופי.
קשה לי להאמין שמחייבים אותן להפסיד ממש. גם אם הרווח הוא אפס, זה אומר שהרווח על גבינה הוא עצום.
שוקולד 575547
שמנת בלי ספק עובדת טוב יותר מאשל. מצד שני, גבינת שמנת טובה משניהם. אגב, כיוון שאתה באמריקה, מצאת כבר במה גבינת פילדלפיה קרים צ'יז טובה יותר מחמאה?

הרווח על גבינה הוא אולי גדול יותר, אבל תהליך היצור הוא ממושך ומורכב בהרבה - וזה דבר שיש לו עלות.
שוקולד 575556
גבינה לבנה לעומת שמנת חמוצה? מה כאן כל כך הרבה יותר מורכב?
שוקולד 575652
אני לא מומחה גדול לתחום, אבל להבנתי יש הבדל. בחיפוש קל לא מצאתי מקורות שמתארים בפירוט את התהליך של ייצור תעשיתי של שני אלה, אז אני מוכן לקבל גם את ההנחה שאין הבדל או שהוא לא משמעותי.

חזרה לעמוד הראשי המאמר המלא

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים