בתשובה לברקת, 26/07/12 12:44
עוד חזון למועד 600352
בסדר. אני צריך רק לבדוק כמה סוכר וכמה שומן יש בשוקולד כזה (פחות שומן, אך לא מעט סוכר). בכל מקרה, בשוקולד שנועד לילדים יש לא מעט שומן, גם אם זה שומן צמחי שהגיע דווקא משוקולד.
עוד חזון למועד 600353
(שומן צמחי שהגיע מפולי קקאו, כמובן)
עוד חזון למועד 600391
שומן צמחי שהגיע מפולי קקאו עדיף, לענ''ד על פני שומן צמחי שהגיע ממרגרינה.
עוד חזון למועד 600394
למה?
עוד חזון למועד 600397
בבדיקה חוזרת, שומן קקאו משתייך לאותם שומני בעכס, ממש כמו מרגרינה ודקלים.
עוד חזון למועד 600399
נראה לי שאת מתבלבלת. קקאו ודקלים הם צמחים, מרגרינה היא שומן צמחי מוקשה (שיכול להיות עשוי גם מכל מיני צמחים, כולל קקאו ודקלים).
עוד חזון למועד 600410
זה שזה מצמח לא הופך את זה לבריא.
עוד חזון למועד 600412
כמובן, רק רציתי להגיד שזה לא אותה קטגוריה, ושזה לא "מרגרינה מול שומן קקאו" אלא "שומן זיתים/ לפתית /תירס... מול שומן קקאו"
עוד חזון למועד 600354
מהתחלה: הגבתי ל תגובה 600343 ואמרתי שבין שוקולד איכותי, שהוא הנחשב בריא, לבין הממרחים האלה, המרחק גדול.
עוד חזון למועד 600355
למה שוקולד נחשב בריא? יש בו קצת קפאין ועוד חומרים חביבים (לא שיש לי משהו נגד כימיקלים).
עוד חזון למועד 600356
הבאתם לי את החשק ואכלתי לי פרוסת לחם בריאות (כזה יאפי, עם כל מיני גרעינים) מרוח בנוטלה.
עוד חזון למועד 600373
אשריך, גם לי הביאו את החשק וירדתי על דונט אמריקאי מתוק מדי, שמנוני מדי, אבל ללא כולסטרול.
עוד חזון למועד 600357
נו, אז ''מזין'' ולא ''בריא''. אני מוציאה את זמני לריק בשיח אתך. אבל אין לי זמן לנמנם צהריים לצערי.
עוד חזון למועד 600358
למה שוקולד נחשב בריא? לא נותר לי אלא לצטט את הסבא שלי: מי שאוכל שוקולד 100 שנים חי הרבה.
הם בוכים כי באמת... 600380
ואני דווקא שמעתי על אנשים רבים שלאחר שלושים שנות אכילת שוקולד - ולפעמים אפילו רק עשרים! - מתו מוות פתאומי.
הם בוכים כי באמת... 600387
הם בטח הפסיקו לאכול שוקולד (מריר עם אגוזים, שקדים וצימוקים, יש חבילות ענק של מאתיים גרם!)
הם בוכים כי באמת... 600432
אין כאן קיצורי דרך. חייבים להתמיד.
עוד חזון למועד 600433
שוקולד מריר הוא פחות טעים ולכן יותר בריא.

כמוכן, כמו תרופה מוצלחת, שוקולד מריר משובח הוא מר ועולה הרבה כסף.
עוד חזון למועד 600613
בשוקולד 85% קקאו, החביב עלי ועל בני ביתי, יש ~17 גרם פחמימות במאה גרם. קוביה אחת על פרוסת לחם, 10 שניות במיקרו, למרוח קצת עם סכין, לטעום ואחר כך נראה אם עדיין תחשוב שהוא מר ולא טעים.

חזרה לעמוד הראשי המאמר המלא

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים