![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
השלב הראשון בהוראות ההכנה הוא "את הלובסטר החי מכניסים למים רותחים (אפשר בפויקה) לבישול של 3 דקות. מוציאים, מקררים וחותכים אותו לחצי לאורכו". | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
אוי. עכשיו ראיתי גם את הוידאו שלא הצלחתי לראות קודם. | ![]() |
![]() |
| חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
| מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים |
כתבו למערכת |
אודות האתר |
טרם התעדכנת |
ארכיון |
חיפוש |
עזרה |
תנאי שימוש והצהרת נגישות
|
© כל הזכויות שמורות |