בתשובה למעין, 09/08/13 0:55
618448
בארץ זרעים זה בעיקר טחינה, שהיא מוצר בסיסי נוח וזול ונמצא כמעט בכל בית.
קשיו זה טוב כי הוא בסיס להכנת גבינות ורטבים, אבל בגלל המחיר זה לא מזון יומיומי.
ההמלצה היא כמו תמיד אוכל מגוון עם מעט חלבונים, קצת שמן וכמה שפחות סוכר, אבל זה לא אומר שטבעונים מקפידים על זה, מי שהקפיד קודם מקפיד גם כשהוא טבעוני, מי שהיה בשלן קודם הוא בשלן גם כשהוא טבעוני, לדוגמה, אבי-ז'אן לוי

חזרה לעמוד הראשי המאמר המלא

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים