|
||||
|
||||
אגוזים ושקדים כנשנוש. גרעיני חמניות בסלט. גרעיני דלעת וגרעיני פשתן טחונים כתחליף קמח בכל מיני תבשילים1. טחינה. ממרח גרעינים על לחם. ממרח אגוזים ועגבניות מיובשות. רוטב בשמל מקשיו. 1 גם גרעיני חמניות. וגם אגוזים יעשו את העבודה. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |