![]()  | 
				
				
  | 
			![]()  | 
		||
				
  | 
			||||
![]()  | 
			מעניין. האם זכרוני בוגד בי? האם שטראוס שינו את הרכיבים (לטובה)? | ![]()  | 
		
![]()  | 
		
![]()  | 
				
				
  | 
			![]()  | 
		||
				
  | 
			||||
![]()  | 
			לא זה ולא זה. פשוט עברנו ליקום מקביל באמצע הפתיל, וזה היקום עם החומוס ה'בריא' ;-) | ![]()  | 
		
![]()  | 
		
![]()  | 
				
				
  | 
			![]()  | 
		||
				
  | 
			||||
![]()  | 
			יש חומוסים שבהם יותר שמן צמחי מאשר טחינה, אולי זה מה שראית. אני מתקשה להאמין שיש סלט חומוס תעשייתי שבו יותר שמן מחומוס. | ![]()  | 
		
![]()  | 
		
| חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא | 
| מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
			  RSS מאמרים |
			כתבו למערכת |
			אודות האתר |
			טרם התעדכנת |
			ארכיון |
			חיפוש |
			עזרה |
			תנאי שימוש והצהרת נגישות
		 | 
		© כל הזכויות שמורות |