![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
אם אתה מתכוון לצרוך חומוס בתור קטניות, היינו - אכלתי חומוס עם פיתה ואני מכוסה מבחינת צריכה החלבון שלי - אז אם יש בחומוס יותר שמן מחומוסים - לא עשית את זה. | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
ניטפוק: עדיין יש בו הרבה חלבון, אך פחות מהמצופה, ויש בו יותר שומנים אך יותר מהמצופה (בעצם: בערך כמו במצופה?) נדמה לי שההבדלים בין שתי הגרסאות הוא של בערך 50% בכמות החלבון. הרבה, אבל לא כל כך הרבה. | ![]() |
![]() |
| חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
| מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים |
כתבו למערכת |
אודות האתר |
טרם התעדכנת |
ארכיון |
חיפוש |
עזרה |
תנאי שימוש והצהרת נגישות
|
© כל הזכויות שמורות |