![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
מדוע שנתייחס למאמר הזה, שנכתב ע"י רופאים שלא פרסמו אף מאמר בנושא תזונה? מדוע צריך להעדיף את המסקנות שלהם על פני המסקנות של הועדה של ה-DGA שנכתבו ע"י מומחים בתחום (למשל פרנק הו, שכתב מאות מחקרים)? ציטוט מהדו"ח של הועדה: Low- or non-fat dairy, seafood, legumes, nuts, and alcohol were identified as beneficial characteristics of the diet for some, but not all, outcomes.
|
![]() |
![]() |
| חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
| מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים |
כתבו למערכת |
אודות האתר |
טרם התעדכנת |
ארכיון |
חיפוש |
עזרה |
תנאי שימוש והצהרת נגישות
|
© כל הזכויות שמורות |