בתשובה לברקת, 11/06/08 18:21
קושיית קישואים 660850
מתכון של ג'יימי אוליבר:

לפרוס לעיגולים דקים במעבד מזון קישואים.

במחבת גדולה לטגן בשמן זית 2 שיני שום קצוצים / פרוסים דק.

לקצוץ קטן (ניתן במעבד מזון) חצי צ'ילי אדום וחצי חבילת נענע. להוסיף את הקישואים, הצ'ילי והמנטה / נענע למחבת, מלח ופלפל ולטגן תוך ערבוב (בשתי כפות עץ הערבוב נוח יותר).

קישואים בנענע-צ'ילי.

חזרה לעמוד הראשי המאמר המלא

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים