![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
עישון והמלחה נועדו לשמר מזון. במילים אחרות עדיף לירוק לדג בפרצוץ מלהשאר רעב ועדיף לעשות זאת כהלכה- עם לחם שחור, זיתים וחמאה ביתית. | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
יש מקררים בימינו. ואפילו מקררי הקפאה עמוקה. | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
ניסית פעם לאכול כריך עם דג קפוא? פרוסת לחם שחור, מעט חמאה, פיסה נדיבה של לקרדה, טיפה לימון, מעט פלפל שחור גרוס גס. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
ארטיקוד! עלינו על משהו. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
גם גז גם חשמל יש בימינו, וגם תנורי אפיה. | ![]() |
![]() |
| חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
| מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים |
כתבו למערכת |
אודות האתר |
טרם התעדכנת |
ארכיון |
חיפוש |
עזרה |
תנאי שימוש והצהרת נגישות
|
© כל הזכויות שמורות |