![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
רוב ה"מטבחים האותנטיים" שאנחנו מכירים היום הם בני לא יותר מ 200-300 שנה. באיטליה (כמו בכל אירופה) לא היו עגבניות בכלל עד גילוי אמריקה. | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
דווקא ל"מטבח האותנטי הישראלי", או לפחות למנהג ניגוב החומוס, יש שורשים עתיקים הרבה יותר | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
1958 זה לא כל כך עתיק | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
ובתזמון מושלם: "מחקר: האדם הקדמון במזה"ת אכל חומוס ופול" יצאת חומוס :) |
![]() |
![]() |
| חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
| מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים |
כתבו למערכת |
אודות האתר |
טרם התעדכנת |
ארכיון |
חיפוש |
עזרה |
תנאי שימוש והצהרת נגישות
|
© כל הזכויות שמורות |