![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
במסעדת הבית שלי המחיר לא כולל שרות, אבל המסעדה מעדיפה שהתשלום עבור דמי השירות יהיה באותו אמצעי תשלום של שאר החשבון (כרטיס אשראי, 10-ביס וכו׳) כך שדמי השירות עוברים במילא דרך הקופה ומחולקים בין העובדים בהתאם למדיניות המסעדה ולא ישירות למלצר ששירת את השולחן. | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
תשלום הטיפ דרך אותו אמצעי תשלום של שאר החשבון זה הסטנדרט בארה''ב, והאמת - יותר נוח למשלם. | ![]() |
![]() |
| חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
| מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים |
כתבו למערכת |
אודות האתר |
טרם התעדכנת |
ארכיון |
חיפוש |
עזרה |
תנאי שימוש והצהרת נגישות
|
© כל הזכויות שמורות |