בתשובה להפונז, 04/03/21 16:33
מה למדת מיובל נח הררי היום? 733827
סביר שפחות כי אבוקדו (בכמות שאדם נורמלי מורח על פרוסת לחם) מכיל פחות שומן ממרגרינה (בהנחה שהיא ללא שומן טרנס, שאז היא ודאי מזיקה הרבה יותר).
מה למדת מיובל נח הררי היום? 733829
אז למה באתר כללית דוקא ממליצים על השומנים שבו?
מה למדת מיובל נח הררי היום? 733830
אני לא יודע. למיטב ידיעתי כמחצית מהשומן שבאבוקדו הוא רווי (שזה עוד טוב לעומת שומן קוקוס או שומן דקלים).
אישית, אני לא חושב ששומן רווי הוא כזה נורא לבריאות, אבל מה אני כבר מבין.

חזרה לעמוד הראשי המאמר המלא

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים