![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
רוצה רמז קל יותר. | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
בכל צבעיו הוא נמצא במטבח. | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
הרבה צבעים, במטבח ומצרי רומז לפלפל, אבל אני לא מצליח לקשר לשאר. | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
הפלפל השחור הוא במקור מהודו. שחור טחון- ראפר או ספורטאי, זה החלק הגזעני. קולומבוס קרא לפלפלים הירוקים החריפים שמצא באיי הודו המערבית פלפל כי היו חריפים. עוד פעם הוא מבלבל אותנו, כמו עם האינדיאנים. |
![]() |
![]() |
| חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
| מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים |
כתבו למערכת |
אודות האתר |
טרם התעדכנת |
ארכיון |
חיפוש |
עזרה |
תנאי שימוש והצהרת נגישות
|
© כל הזכויות שמורות |