בתשובה לאדם קלין, 11/07/02 14:28
להחזיר את הדיון לכיוון הנכון 77866
אני מסכים עם ג. לגבי ההמבורגר של Mind the Gap כמו גם עם שאר הערותיו לגבי המקום.
ההמבורגר הטוב האחרון שאכלתי היה של Manta Ray. לא 10, גם לא 9, אבל 8+ ובימינו זה גם הישג.
כמו כן אני רוצה למחות על ההסתערות הבוטה על מקדונלדס. נכון, הבשר שם הוא לא בדיוק מן המיטב, אבל אני אוהב את הצ'יפס שלהם ולמעשה זה הצ'יפס המסחרי הקרוב ביותר למה שאני מכין בבית - דק, פריך ועשוי בדיוק בדרגה הנכונה. אם הוא רק היה טרי ולא קפוא, יתכן שהיה זוכה לציון 10. (שזה כמובן הציון של הצ'יפס, שאני מכין) בנוסף, המילקשייק של מקדונלדס נהדר. (והיחיד מבין שלושת הרשתות)
איך עושה צ'יפס 78021
אוף, תודה לאל שאנחנו מדברים על אוכל ולא על רצח.

בכל מקרה, מנסיוני האישי, אני ממליץ בחום להשרות את חתיכות תפוחי-האדמה במים זמן מה לפני הטיגון - ככה העמילן משתחרר והם לא מתפוררים בטיגון. אח"כ רצוי לטגן פעם אחת, לספוג עודפי שמן ולטגן פעם שניה - ככה הפריכות היא פשוט מדהימה.
בין שני הטיגונים אפשר לתבל בכל מיני דברים נחמדים כמו שום ופפריקה.

אגב, אני מצטרף בחום להמלצות לגבי Mind The Gap, אחד ההמבורגרים החביבים שאכלתי בתל-אביב.
איך עושה צ'יפס 78022
תודה על ההמלצות, הראשונה בשימוש זה זמן רב, השניה תבדק.
דרך אגב, מישהו פה הזכיר את מנדלבוים ובירנבוים. אכלתי אצלם המבורגר לפני כשנתיים. להיט, מינימום 9.

חזרה לעמוד הראשי המאמר המלא

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים