בתשובה לצפריר כהן, 08/06/25 0:49
גברת שרה השכנה ראתה מקרןב 780154
כתבה במאקו
"""
בעקבות עימותים עם אשת רה"מ: דוברו של ראש הממשלה בשנה האחרונה, ד"ר עומר דוסטרי, הודיע היום (שבת) כי יעזוב את תפקידו בימים הקרובים. הסיבה לעזיבה, כפי שפורסם בחדשות 13, היא עימותים חוזרים עם שרה נתניהו. דוסטרי לא ייקח חלק בביקורו הצפוי של רה"מ נתניהו בוושינגטון שיחל מחר - ויעזוב לאחר כשנה במיידי.

כהונתו של דוסטרי הייתה ידועה בעימותים עם עיתונאים והסרת מקבוצות הדוברות הרשמיות, כמו כן בתדרוכים שכיחים בהם תדרך אנשי תקשורת תחת השם "גורם מדיני". בראיון ל"פגוש את העיתונות", אצל בן כספית ועמית סגל בחודש אפריל האחרון התייחס לטענה ונשאל מיהו אותו גורם מדיני שמתדרך את התקשורת. "יש לא מעט גורמים שיכולים להשתמש בשם גורם מדיני", הסביר, "אני רק יכול להגיד שכשלשכת ראש הממשלה משתמשת בשם הזה, אז פתאום כמה וכמה עיתונאים חושפים את זה. אבל, אם גורמים אחרים עושים את זה - אז לא (חושפים את המקור)".

לפני כשבועיים יצאה הודעה מלשכת ראש הממשלה, שהודיעה על גיוס דובר נוסף לצוות הדוברות. בהודעה נכתב: "לאור העומס התקשורתי הכבד במלחמה, ראש הממשלה בנימין נתניהו החליט למנות את מר זיו אגמון כדובר נוסף לראש הממשלה בצוות הדוברים הרשמי של ראש הממשלה". כעת לאחר עזיבתו של דוסטרי, ניתן לראות את ההודעה באור אחר.

באותו הריאיון לבן כספית ועמית סגל נשאל דוסטרי גם על הלחימה בעזה אמר: "ברגע שנחזיר את החטופים - נשמיד את חמאס". עם זאת, הוא טען בזמנו: "אי אפשר להחזיר כרגע את כולם".
"""
גברת שרה השכנה ראתה מקרןב 780155
חבל, לא יהיה עוד דובר עם שם כל כך הולם כמו אומר דו-סטרי.

שרחה מן הסתם פיטרה אותו כי לא היה חד-סטרי מספיק.

חזרה לעמוד הראשי המאמר המלא

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים