בתשובה להאייל האלמוני, 01/08/25 11:48
ועל זה איש אחד אמר 780672
אני רוצה לזרוק משהו בשם אות 44%. נעזוב רגע את מבונת התעמולה שצועקת בקול גדול שמדובר על שקרים.

כבר בשנה שעברה היו תחזיות קודרות על עזה, שלהבנתי התבדו. דוגמה גרועה: מכתב שפורסם בלאנסט ביולי 2024, ופרסם הערכה של 186,000 מתים בעזה, כי מקובל שבסכסוכים כאלו יש בערך פי מתים יותר מאשר הרוגים ישירים. המספר הזה התפרסם, אבל התבדה לחלוטין. מדי פעם מפרסמים לנו שמערכת הבריאות בעזה קרסה לחלוטין. אבל היא מצליחה לקרוס מחדש שוב ושוב. תוסיף לזה עוד כל מיני שקרים של חמאס, ותבין למה יש מי שלא סומכים בכלל על המידע שמגיע מעזה.

וכן, זה בלתי נסבל שהמלחמה הזו מגיעה עוד מעט ליום ה־666 שלה.
ועל זה איש אחד אמר 780674
תיקון: פי *15* יותר מתים.

כמוכן: כל מיני שקרים של החמאס, ולא *עוד* כל מיני שקרים של חמאס (האמירות הקודמות לא היו שקרים של חמאס. הן היו אמירות שאולי היו שגויות, אבל לא שקרים מטעם החמאס).
ועל זה איש אחד אמר 780675
אתה מדבר בשם אנשים שאמרו: ״יש משבר ורעב ברצועה ולא איכפת לי״ (זה ה-‏44%)?

(לצורך הדיון לא התייחסתי ל-‏47% שלא מאמינים שיש משבר ברצועה ול-‏12% שלא גיבשו דעה, אפשר להגיד הרבה בשמם, אבל - בשורה התחתונה - אם בכל פעם שאתה מקבל אימייל מנסיך ניגרי אתה שואל את עצמך מי יכול להאמין לזה, אז זאת התשובה)

חזרה לעמוד הראשי המאמר המלא

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים