בתשובה לשוקי שמאל, 11/09/25 14:29
צ'ארלי קירק 781769
מנקודת מבט ישראלית, במדיה הישראלית, אכן יש דגש על אנשי ה-Free Paletine ו-Globalize the intifada, אבל העיוותים והדבולוציה של האידיאולוגיות בקרב מחנה הדמוקרטים בארה״ב הם הרבה יותר עמוקים וגרועים מזה (וזה ריקבון ממוסד, לא סתם דעות שרצות ברשתות חברתיות). תופעת הפרו-פלסטין זה עניין שולי בריקבון האמיתי שקיים במחנה הזה.
יש האומרים שההקצנה האידיאולוגית הזאת היא תוצאה של כניסתו של טראמפ לפוליטיקה האמריקנית. אני חושב שבדיוק להיפך - הטירלול הטראמפיסטי הוא התולדה שלה. העובדה שהמופרע הדמנטי הזה הגיע לתפקיד רם בבית הלבן היא סימפטום ולא המחלה.

חשוב לזכור שהרוב המוחלט והדומם של האמריקנים הם עם דעות שמרניות/מתונות/משעממות שנוטות הרבה יותר למרכז משנראה מכל הטרללה הפרטיזני, הקולני (וגם האלים יותר ויותר) הזה של MAGA נגד Progressives. השיטה עצמה דפוקה. לא רק/בעיקר העם.

חזרה לעמוד הראשי המאמר המלא

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים