בתשובה להעלמה לקח, 08/08/02 11:33
רוטב הפסטה המועדף על אישתי 83847
לשתי מנות:
160-200 גרם גבינת רוקפור עתירת עובש מגורדת גס.
250 מ"ל שמנת מתוקה.
שמן זית, אורגנו, פלפל לבן ותבלינים נוספים לפי הטעם.

מחממים את השמן.
כשהשמן חם (אבל לא רותח) ממיסים בעדינות ותוך בחישה מתמדת את הגבינה עד לקבלת עיסה אחידה.
מגבירים את החום ומוסיפים לאט את השמנת תוך בחישה מתמדת.
מביאים לרתיחה ומחלישים את החום למינימום.
זה הזמן לשים את הפסטה במים רותחים. עדיפות לקונכיות כי הן מתמלאות ברוטב.
ממשיכים לבחוש מידי פעם את הרוטב כדי למנוע מהגבינה להתגבש על הקרקעית.
כאשר הפסטה מוכנה, מוסיפים לרוטב תבלינים לפי הטעם, מביאים לרתיחה ושופכים על הפסטה.

חזרה לעמוד הראשי המאמר המלא

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים